De Missie

Niet alleen Tim Kruis maakt een juiste beslissing nadat hij uit een neerstortend vliegtuig is gesprongen om zijn weg te vervolgen. Ook jíj kan de juiste keuze maken. Heerlijk van alle gemakken voorzien, alles bij de hand, stoppen en gaan wanneer en waarheen je maar wilt. Niet alleen voor jezelf maar ook gezellig met familie en vrienden.

Lekker aan het water met vrienden, genieten van hoge bergen, uitgestrekte velden en vergezichten. Een BBQ onder de sterrenhemel of genieten van een koud biertje onder de luifel. Heerlijk uitgestrekt een dutje doen nadat je je zelf hebt opgefrist onder de douche. Onderweg naar een openbaar toilet moeten behoort tot het verleden.

Lachen, gieren en brullen met vrienden aan de tafel een spelletje spelen terwijl het buiten waait en regent en jullie er lekker warm bij zitten. Verder rijden in de file of toch maar een eitje bakken en koffie zetten op een parkeerplaats en wachten tot de file voorbij is? Een camper is het synoniem van ontspanning.

Regen, zon en wind. Niks houd de Hobby 600 tegen. Knus en gezellig maar ook praktisch en warm. Voldoende kastruimte voor zomer- en winterkleding en natuurlijk niet te vergeten je hapjes, drankjes en toiletproducten.

Maak een afspraak om verkocht te raken.